top of page

Betaal jij een eerlijke huur?

Wist je dat 8 op de 10 studenten een te hoge huurprijs betaalt? Dat zijn omgerekend elke maand meer dan 272.00 studenten.

In de huidige huizenmarkt is het bijna onmogelijk om een studentenkamer voor een redelijke prijs te vinden. Uit onderzoek blijkt dat studenten gemiddeld 149 euro per maand te veel voor hun kamer betalen.

Huurtehoog helpt huurders een eerlijke huurprijs te betalen door middel van een huurverlaging. Betaal jij te veel huur?

Foto website.jpeg

Bereken je maximale huurprijs

Onze services

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Website service.webp
Calculation
Bemiddelingskosten plaatje.webp

Kale huurprijs verlagen

Wij verlagen jouw kale huurprijs en kunnen in sommige gevallen het te veel betaalde bedrag terugvorderen

Servicekosten terugvorderen

Heb jij nooit een afrekening van je servicekosten ontvangen? Dan betaal jij waarschijnlijk te veel en kunnen wij dat voor jou terugvorderen

Bemiddelingskosten terugvorderen

Heb je bij het ondertekenen van je huurovereenkomst bemiddelingskosten betaald en heb je hiervoor niemand ingeschakeld? Dan kunnen wij deze kosten voor jou terugvorderen

Zo werkt Huurtehoog

"Als student worden we tegenwoordig overal al genaaid"

"Geen studiebeurs, woningnood, en dan ook nog astronomische prijzen betalen voor een kleine studentenkamer. Ik ben blij dat Huurtehoog.nl mijn te veel betaalde huur heeft kunnen terugvorderen, nogmaals dank!"

Nederland .png
Actief door heel Nederland

Oorspronkelijk begonnen in het hoge noorden, maar inmiddels helpen wij huurders door het hele land.

 

Het maakt niet uit waar je woont, wij helpen je graag! Benieuwd wat jij maximaal mag betalen? Klik HIER en bereken het snel 

LC foto.png

Over Huurtehoog.nl

Huurtehoog.nl is opgericht in 2022 door Jente en Ben, twee studenten die helemaal klaar zijn met de te dure kamers in Nederland. Tijdens onze studietijd zijn wij ook op zoek gegaan naar kamers, maar al snel kwamen wij er achter dat er belachelijk veel geld gevraagd wordt voor veel te kleine kamers. Wij vroegen ons af: 'Mag dit zomaar?'.

Na research kwamen wij er achter dat verhuurders niet zomaar een willekeurige huurprijs mogen vragen voor een kamer, maar dat de maximale huurprijs afhangt van een aantal punten. Wij hebben tot in detail uitgezocht hoe dit werkt en kregen direct vragen van vrienden en naasten of wij ook voor hen een huurverlaging konden regelen. Dit bracht ons op een idee, waarom helpen wij niet alle mensen die een kamer huren?

 

Stuur ons je vraag

Wij zijn bereikbaar via mail of Whatsapp. Om ons een appje te sturen, klik dan op het WhatsApp-icoontje. Wil je ons direct mailen? Dat kan, mail dan naar info@huurtehoog.nl. Je mag natuurlijk ook gewoon onderstaand contactformulier invullen en dan nemen we zo snel als mogelijk contact met je op!

WhatsApp.svg.png
Contact Anchor
bottom of page