top of page
HuurTeHoog logo zwart png.png

Doe snel de gratis huurcheck!

Wist je dat kamers in Amsterdam €228,- per maand te duur zijn? Maar wist je ook dat voor elke kamer in Nederland wettelijk is vastgesteld wat deze maximaal mag kosten? 

Sketch Arrow

HuurTeHoog kan voor jou de huur verlagen en vaak de te veel betaalde huur terugvorderen. Is jouw huur te hoog en krijg jij geld terug? Bereken het snel!

Sketch Arrow_edited.png

Bereken vrijblijvend of jij te veel huur betaalt

Deze berekening geldt alleen wanneer je géén eigen voordeur hebt

Meer weten over hoe het werkt? Klik dan HIER

Calculator

"Als student worden we tegenwoordig overal al genaaid"

five-star-rating-11549726812abjskp8qz8 (1).png

"Geen studiebeurs, woningnood, en dan ook nog astronomische prijzen betalen voor een kleine studentenkamer. Ik ben blij dat Huurtehoog.nl mijn te veel betaalde huur heeft kunnen terugvorderen, nogmaals dank!"

No cure, no pay!

Huurtehoog werkt op basis van no cure no pay. Dit houdt in dat jij nooit meer geld kwijt bent dan dat je gaat besparen of terug krijgt. Pas wanneer jij gaat besparen of geld terug krijgt, krijgt Huurtehoog 25% van de besparing als vergoeding van de tijd die wij erin stoppen. Wel zo eerlijk, toch? Wil je meer weten? Klik dan hier

Money

75%

25%

Jij

Avatar 90
Screenshot 2021-11-22 at 20.13.36.png

Hoe werkt het?

Stap 1

Wanneer jij de calculator invult, gaat ons systeem kijken of jij te veel betaalt. Is dit het geval? Dan kun je contact met ons opnemen. Ook wanneer je een all-in huurprijs betaalt of wanneer je geen afrekening servicekosten hebt gekregen kun je contact met ons opnemen.

Stap 2

Je ontvangt gelijk een mail waarmee je jouw huurcontract veilig kan uploaden. Daarnaast stuurt Huurtehoog binnen 2 werkdagen een Whatsapp met een aantal korte vragen over je woonruimte. Wanneer je huurcontact goed ontvangen is kan je kiezen voor een online of fysieke afspraak, dit kost je helemaal niets en je zit nergens aan vast. Tijdens deze afspraak kijkt Huurtehoog samen met jou wat je maximale kale huur mag zijn en of je in aanmerking komt voor een terugvordering.

Stap 3

Wanneer je het dienstverleningsovereenkomst hebt getekend gaat Huurtehoog voor jou aan de slag! HuurTeHoog gaat eerst contact opnemen met je huurbaas en proberen er samen met hem/haar uit te komen. Lukt dit niet? Dan gaat HuurTeHoog het juridisch oplossen. Het kan zijn dat mensen van de Huurcommissie éénmalig bij je langs moeten komen om je kamer op te meten, maar dit laten wij je ruim op tijd weten. Na een aantal maanden krijg jij te horen of je gaat besparen!

Stuur ons je vraag

Wij zijn bereikbaar via mail of Whatsapp. Om ons een appje te sturen, klik dan op het WhatsApp-icoontje. Wil je ons direct mailen? Dat kan, mail dan naar info@huurtehoog.nl. Je mag natuurlijk ook een berichtje doen via ons contactformulier, dan nemen we zo snel als mogelijk contact met je op!

WhatsApp.svg.png
bottom of page