top of page

Wij hebben je informatie ontvangen!

Je hebt gelijk een bevestigingsmail gekregen waarin je veilig je huurcontract kunt uploaden. Dit mag ook via Whatsapp, klik dan op het Whatsapp icoontje.  

WhatsApp.svg.png

Vervolg stappen

Stap 1

Je ontvangt gelijk een mail waarmee je jouw huurcontract veilig kan uploaden. Daarnaast stuurt Huurtehoog binnen 2 werkdagen een Whatsapp met een aantal korte vragen over je woonruimte. Wanneer je huurcontact goed ontvangen is kan je kiezen voor een online of fysieke afspraak, dit kost je helemaal niets en je zit nergens aan vast. Tijdens deze afspraak kijkt Huurtehoog samen met jou wat je maximale kale huur mag zijn en of je in aanmerking komt voor een terugvordering.

Stap 2

Wanneer je het dienstverleningsovereenkomst hebt getekend gaat Huurtehoog voor jou aan de slag! HuurTeHoog gaat eerst contact opnemen met je huurbaas en proberen er samen met hem/haar uit te komen. Lukt dit niet? Dan gaat HuurTeHoog het juridisch oplossen. Het kan zijn dat mensen van de Huurcommissie éénmalig bij je langs moeten komen om je kamer op te meten, maar dit laten wij je ruim op tijd weten. Na een aantal maanden krijg jij te horen of je gaat besparen!

Wat kost het?

Heel simpel, Huurtehoog werk met 'no cure, no pay'.  Hierdoor hoef jij vooraf niets te betalen en pas wanneer jij geld bespaard krijgt Huurtehoog 25% van de besparing. Daarom zal je er altijd aan verdienen! Wanneer blijkt dat je niet in aanmerking komt voor een huurverlaging of het lukt Huurtehoog niet om je kamerprijs te verlagen, kost het je ook niets. 

Wanneer je huur alleen voor de toekomst kan worden verlaagd krijgt Huurtehoog éénmalig 25% van de besparing over een jaar. Dit is dus drie maanden het verschil tussen je oude huurprijs en de nieuwe verlaagde huurprijs. 

Money

75%

25%

Jij

Avatar 90
Screenshot 2021-11-22 at 20.13.36.png

Wil je meer weten over het proces? Klik dan hier

bottom of page