top of page
Ben jij een sales topper die goed wil verdienen in direct sales?

Huurtehoog.nl is een jong bedrijf gevestigd in Leeuwarden en Utrecht. Wij helpen huurders bij het verlagen van hun kamerprijzen door heel Nederland. Want wist je dat 80% van de studentenkamers te duur zijn? En dat studenten gemiddeld 149 euro per maand te veel betalen? Wij verlagen de huurprijs en kunnen in veel gevallen de te veel betaalde huur terugvorderen.

Wat ga je doen?
Als sales topper bij huurtehoog.nl ga jij je bezighouden met het generen van nieuwe leads. Dit zijn studenten die een kamer huren waarvan de prijs te hoog is. Nieuwe leads kunnen gegeneerd worden met een stand in het centrum van een stad of op een hogeschool/universiteit. Je spreekt de studenten aan en gaat het gesprek aan of ze een eerlijke huurprijs betalen, veel studenten zijn niet op de hoogte van een maximale huurprijs en zijn dus helemaal blij met je uitleg. Je berekent meteen of ze een eerlijke prijs betalen. Als blijkt dat de huurprijs te hoog is boek je een lead in en neemt onze backoffice contact op met de student.

Wil je in je eigen stad werken of toch liever in Utrecht waar de huurprijs hoger is dus meer sales zijn te halen? Dit mag je zelf bepalen en hier laten we je helemaal vrij in, wij geloven in jouw kwaliteiten waardoor je veel zelfstandigheid hebt bij het werven van klanten.

Heb je nog niet zoveel ervaring in de sales? Geen probleem wij helpen je graag! Wel is het belangrijk dat je niet bang bent om op mensen af te stappen en graag het gesprek aangaat met studenten.

Omdat huurtehoog.nl een jong bedrijf is wat pas sinds 2022 bestaat zijn er erg veel doorgroeimogelijkheden, misschien word jij in de toekomst wel onze salesmanager en ben je verantwoordelijk voor het hele sales team. Alles is mogelijk omdat we ongelofelijk snel groeien op dit moment.

Wat wij vragen:

- Er is geen minimale opleiding vereist.
- Je hebt de juiste commerciële instelling.
- Verantwoordelijkheidsgevoel.
- Minimaal 2 dagen per week beschikbaar maar fulltime is bespreekbaar.

Wat wij bieden

- Op elke locatie in Nederland werken.
- Loondienst of zzp’er dit is afhankelijk van je ervaringen en wensen.
- Een hoog bonusplan, als jij zorgt voor voldoende leads belonen we je daar graag voor.
- Flexibele werkdagen, wil je de ene week drie dagen werken en de week erna een dag? Geen probleem alles is bespreekbaar.
- Leuke teamuitjes en regelmatig een leuke borrel op een toffe locatie in Nederland.

Zie jij jezelf werken bij Huurtehoog.nl solliciteer dan snel. Heb je eerst nog een aantal vragen neem dan contact op met via onze Whatsapp. Je kan naar onze Whatsapp door op het icoontje hier onder te klikken. Anders mag je ook altijd mailen naar info@huurtehoog.nl met als onderwerp: "Vacature sales"

WhatsApp.svg.png
bottom of page