top of page

Verhuur jij volgens de wet?

80% van de verhuurders verhuurt niet op een juridisch goede manier. In veel gevallen is de kale huur te hoog, zijn contracten niet helder en er wordt te weinig gerekend voor servicekosten. Door alle regelgeving en veranderende omstandigheden kan het lastig zijn om up to date te blijven. Wanneer huurcontracten niet goed in elkaar zitten kan het voor veel problemen en extra kosten zorgen.

HuurTeHoog heeft alle kennis wat betreft kamerverhuur in huis. Hoeveel een kamer maximaal mag kosten, welke servicekosten doorberekend mogen worden en welke contracts vormen juridisch stand houden. Wil jij weten of je eerlijk verhuurt? Neem dan contact op!

Sleutel.jpeg
HuurTeHoog logo zwart png.png

Bereken snel de maximale huurprijs

Sketch Arrow_edited_edited.png
Calculator homepage

Bereken vrijblijvend of jij een eerlijke huur vraagt

Deze berekening geldt alleen per kamer

Onze services

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kale huur

HuurTeHoog berekent wat de maximale kale huurprijs per kamer is en update je ieder jaar met een nieuwe maximale kale huurprijs aan de hand van de jaarlijkse stijgingen.

Servicekosten

Verhuurders mogen veel gemaakte kosten doorberekenen naar de huurders, maar lang niet alle kosten mogen doorberekend worden. HuurTeHoog kan aan de hand van jouw facturen een accurate servicekosten afrekening en een goeie schatting maken voor het nieuwe jaar.

Lees meer >

Contract

Veel contracten houden in de rechtbank geen stand. Daarom helpt HuurTeHoog verhuurders met het opstellen van contracten zodat er achteraf geen onverwachte dingen kunnen gebeuren.

Lees meer >
Nederland .png
Actief door heel Nederland

Oorspronkelijk begonnen in het hoge noorden, maar inmiddels helpen wij huurders en verhuurders door het hele land.

 

Het maakt niet uit waar je woont, wij helpen je graag. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een bericht via ons contact formulier

LC foto.png

Over Huurtehoog.nl

Huurtehoog.nl is opgericht in 2022 door Jente en Ben, twee studenten die helemaal klaar zijn met de te dure kamers in Nederland. Tijdens onze studietijd zijn wij ook op zoek gegaan naar kamers, maar al snel kwamen wij er achter dat er belachelijk veel geld gevraagd wordt voor veel te kleine kamers. Wij vroegen ons af: 'Mag dit zomaar?'.

Na research kwamen wij er achter dat verhuurders niet zomaar een willekeurige huurprijs mogen vragen voor een kamer, maar dat de maximale huurprijs afhangt van een aantal punten. Wij hebben tot in detail uitgezocht hoe dit werkt en kregen direct vragen van vrienden en naasten of wij ook voor hen een huurverlaging konden regelen. Dit bracht ons op een idee, waarom helpen wij niet alle mensen die een kamer huren?

 

Contact Anchor

Kom in contact

bottom of page