top of page

Kale huurprijs verlagen

Een verhuurder mag niet zomaar een kamerprijs bepalen. Hier gelden regels voor. De maximale huurprijs is afhankelijk onder andere van de grootte van je kamer en de voorzieningen in het huis. De kale huur bestaat uit je totale huurprijs minus de servicekosten (denk hierbij aan kosten voor gas, water, elektriciteit).

Zo werkt Huurtegoog

Meer informatie? Ga dan naar proces

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Wanneer jij de calculator invult, gaat ons systeem kijken of jij te veel betaalt. Is dit het geval? Dan kun je contact met ons opnemen. Ook wanneer je een all-in huurprijs betaalt of wanneer je geen afrekening servicekosten hebt gekregen kun je contact met ons opnemen.

Je ontvangt gelijk een mail waarmee je jouw huurcontract veilig kan uploaden. Onze huurexperts lezen je contract grondig door en binnen twee werkdagen ontvang je een Whatsapp met daarin een aantal vragen en een link voor een digitale afspraak. Tijdens de afspraak leggen onze medewerkers je uit wat er precies gaat gebeuren en heb jij de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Wanneer je de dienstverleningsovereenkomst hebt getekend gaat Huurtehoog voor jou aan de slag! HuurTeHoog gaat eerst contact opnemen met je huurbaas en proberen er samen met hem/haar uit te komen. Lukt dit niet? Dan gaat HuurTeHoog het juridisch oplossen. Het kan zijn dat mensen van de Huurcommissie éénmalig bij je langs moeten komen om je kamer op te meten, maar dit laten wij je ruim op tijd weten. Na een aantal maanden krijg jij te horen of je gaat besparen!

bottom of page