top of page

Onze services

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Website service.webp

Kale huurprijs verlagen

De huurprijs wordt berekend aan de hand van het zogeheten puntensysteem. Aan de hand hiervan wordt de maximale huurprijs vastgesteld. Hoe groter de kamer en hoe meer voorzieningen des te meer punten en dus hoe hoger de huurprijs mag zijn. Helaas houdt de huurbaas zich hier vaak niet aan. Wil jij weten wat jij maximaal mag betalen? Vul dan onze huurcalculator in.

Servicekosten terugvorderen

Wist je dat je ieder jaar een eindafrekening van de servicekosten moet krijgen? Wij zien dit vaak fout gaan. Je betaalt namelijk servicekosten voor de levering van gas, water, en elektriciteit, maar ook voor diensten als internet en/of schoonmaak. Als jouw voorschot hoger is dan de daadwerkelijke kosten (wat vaak zo is), dan heb je recht op een teruggave. Veel verhuurders steken dit geld liever in eigen zak. Ben jij benieuwd naar een indicatie van jouw servicekosten? Klik dan HIER om een indicatie te krijgen.

Calculation
Bemiddelingskosten plaatje.webp

Bemiddelingskosten terugvorderen

Heb je bij het ondertekenen van je huurovereenkomst bemiddelingskosten betaald en heb je hiervoor niemand ingeschakeld? Dan hoef je deze kosten niet te betalen. Als ze wel in rekening zijn gebracht en je hebt betaald, heb je recht op teruggave. Wij helpen je graag. Stuur ons een bericht via het bemiddelingscontactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de kosten terug te vorderen.

bottom of page